(nepřihlášený uživatel) [přihlásit] [zaregistrovat]
pondělí, 14. října 2024
Svátek má
Agáta
P. O. Box 20, 252 63 Roztoky
info@celiac.cz

Evropský licenční systém v České republice - informace pro výrobce

21. října 2015 jsme za účasti předsedkyně Asociace evropských organizací celiaků pořádali seminář pro výrobce bezlepkových potravin. Zde najdete zprávu ze semináře a nejdůležitější dokumenty.

Zveřejněno 27. listopadu 2019 v rubrice [Informace]

Jak se stát členem

Chcete se stát členem/členkou našeho Sdružení? Budeme rádi.

Zveřejněno 15. prosince 2002 v rubrice [Informace]

GDPR

Informace k nové právní úpravě na ochranu osobních údajů pro členy SCČR.

Zveřejněno 2. května 2018 v rubrice [Informace]

Napsali o bezlepkové dietě

3. dubna 2015 vyšel v MF Dnes - v příloze Rodina článek s názvem Bezlepkové šílenství, který si můžete přečíst zde.

Zveřejněno 23. dubna 2015 v rubrice [Informace]

Logo přeškrtnutého klasu

Symbol přeškrtnutého klasu je registrovaná ochranná známka a nelze jej tedy bez souhlasu vlastníka užívat. Více informací najdete v následujícím článku.

Zveřejněno 17. listopadu 2012 v rubrice [Informace]

Výroční zprávy

Zveřejněno 30. června 2019 v rubrice [Informace]

Celiakie a zavádění lepku do výživy kojence

Z hlediska zavádění lepku do výživy kojence panuje v současné době názor, že …

Zveřejněno 9. prosince 2009 v rubrice [Informace]

Éčka

Na vaše četné dotazy se nám podařilo získat seznam kódů přídatných látek (označují se E) mezinárodně platných, které nám poskytl australský klub celiaků. Jde tedy o všechna ta barviva, emulgátory, antioxidanty, konzervanty, náhradní sladidla, zahušťovadla, stabilizátory atp.

Zveřejněno 31. října 2004 v rubrice [Informace]

Jak se to řekne …

Zveřejněno 15. prosince 2002 v rubrice [Informace]