(nepřihlášený uživatel) [přihlásit] [zaregistrovat]
pátek, 23. června 2017
Svátek má
Zdeňka
P. O. Box 20, 252 63 Roztoky
info@celiac.cz

Z obsahů Zpravodajů 2012

Zpravodaj, číslo 2012/1

V prvním čísle Zpravodaje v roce 2012 Vám tradičně přinášíme pozvánku na XII. celostátní setkání SCČR, které se uskuteční v překrásných prostorách areálu Emauzského kláštera v Praze 2, Vyšehradská 49, a to 26. května 2012 od 9 do 17 hodin. Ve Zpravodaji ale najdete mnoho podnětných článků – z názvů vybíráme: Označování bezlepkových potravin po 1. lednu 2012; Lázně pro děti s celiakií v letošním roce; Přehled pojišťoven a příspěvků na bezlepkovou dietu; Seznam bezlepkových cukrovinek, čokolád a nápojů atd. Nechybí ani odpovědi na Vaše dotazy a nezbytnou součástí prvního čísla jsou také Velikonoční recepty. Přílohy jsou tentokrát dvě – Seznam testovaných potravin a Pozvánka na XII. celostátní setkání SCČR. Přejeme příjemné čtení!

Zpravodaj, číslo 2012/2

I druhé číslo se zabývá zhodnocením celostátního setkání. Dále se můžete dočíst o tom, jak "kvalitní" potraviny lze na našem trhu koupit, co nového se děje kolem éček v potravinách, dozvíte se, jak složité byly cesty některých celiaků k diagnóze. Přečtete si tip na bezlepkovou dovolenou a chybět nebude ani pravidelná rubrika - recepty. A nechybí ani pravidelná příloha se seznamem potravin testovaných na obsah lepku. Věříme, že se i v tomto čísle dozvíte něco, co jste ještě nevěděli. Hezké čtení.

Zpravodaj, číslo 2012/3

Z obsahu vybíráme: Hlavní změny v nepojistných dávkách od 1. prosince 2012; Logo přeškrtnutého klasu – podrobné informace; Informace z Generálního shromáždění AOECS; Albert myslí na celiaky; Cestujeme s bezlepkovou dietou – zkušenosti našich čtenářů; Bernard už i pro celiaky; Nově otestované potraviny; Bezlepkové novinky; Oblíbené recepty našich čtenářů.

Zpravodaj, číslo 2012/4

Dovozové potraviny – Češi zpozorněli; Příspěvky na bezlepkovou dietu za rok 2012; Víte, na co všechno můžete dosáhnout zaplacením členského příspěvku?; Vánoční pečení – co musíte vědět – ingredience, tipy, recepty.

Průběžná aktualizace.

Zveřejněno 1. dubna 2012 v rubrice [Zpravodaj]