(nepřihlášený uživatel) [přihlásit] [zaregistrovat]
sobota, 20. dubna 2024
Svátek má
Marcela
P. O. Box 20, 252 63 Roztoky
info@celiac.cz
Nadpis příspěvku:
Vaše jméno:
Vaše e-mailová adresa:
Text příspěvku:
Turingův test (opište text z obrázku):
 
Bezlepkové mouky 
13.2.2015 22:49:48

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak jste spokojeni se sortimentem mouk, jejich použití a cenami. A také zda byste uvítali další firmu (šlo by o český výrobek a ne přeprodej), která by pridávala a vytvářela bezlepkovou mouku.

Pro další informace, odpovědi či dotazy využíjte uvedeného e-mailu.

[anonymní návštěvník] []
Bezlepkové mouky 
13.2.2015 22:42:48

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak jste spokojeni se sortimentem mouk, jejich použití a cenami. A také zda byste uvítali další firmu (šlo by o český výrobek a ne přeprodej), která by pridávala a vytvářela bezlepkovou mouku.

Pro další informace, odpovědi či dotazy využíjte uvedeného e-mailu.

[anonymní návštěvník] []
mouka 
4.12.2014 19:40:00

Dobrý den, vyzkoušela jsem směs na bezlepkový chléb.Musím si tu směs odzkoušet více krát, protože dg celiakie má dcera par měsicu a ja nevím přesně odhadnout dobu pečení /každá trouba peče jinak/ ale ráda bych nejaké rohlíky nebo housky.Máte nějakou směs ve vaší nabídce?

Ingrid []
mouka 
4.12.2014 19:39:21

Dobrý den, vyzkoušela jsem směs na bezlepkový chléb.Musím si tu směs odzkoušet více krát, protože dg celiakie má dcera par měsicu a ja nevím přesně odhadnout dobu pečení /každá trouba peče jinak/ ale ráda bych nejaké rohlíky nebo housky.Máte nějakou směs ve vaší nabídce?

Ingrid []
[bez nadpisu] 
23.9.2014 9:42:01

Poradte prosím, kde v Praze najít pekařství s bezlepkovým pečivem(čerstvé) MOOOOC dekuji.

[anonymní návštěvník]
Zakázané potraviny 
30.7.2014 16:15:30

Dobrý den, dceři diagnostikovali celiakii a potřebovala bych poradit na které Éčka a názvy v potravinách si mám dávat pozor při nákupu potravin. Dočetla jsem se na netu , že E1400, ale zdá se mi to málo, na to kolik je jich? Děkuji moooooc.

Eva Matulová []
Nová BEZLEPKOVÁ společnost 
10.12.2013 19:12:35

Zdravím Vás, v prosinci 2013 vznikla nová společnost bezlepik s.r.o. Svůj provoz zahájí od února 2014. Nabídne bezlepkové služby: denní jídelnu (+ rozvoz), pekařství, cukrářství, e-shop a produkty partnerských bezlepkových společností. Všechny informace najdete na webových stránkách www.bezlepik.cz :)

Martin []
Pekárny 
17.10.2013 19:45:41

Dobrý den.Právě začíname s dietou pro celiaky.Doslechli jsme se ,že je rozumné si péct bezlepkové pečivo v pekárně.Chtěl bych požádat o radu s výběrem pekárny.

kacpa []
Nové pudingy bez lepku od českého výrobce 
9.10.2013 16:25:11

Český výrobce Amylon má na trhu nové pudingy bez lepku. A to vanilkový a jogurtový. Také je od nich na trhu meruňkový v bio kvalitě a s kousky meruněk. Už jste někdo ochtunal?

Tereza []
RE: domácí chléb 
20.8.2013 11:23:08

Já domácí bezlepkové pečivo doma tvořím i bez hotové směsi. Jenže je to celkem finančně náročné kvůli tomu,jak jsou bezlepkové mouky drahé. Kolegyně někde slyšela o přístroji Thermomix. Je to nějaký multifunkční přístroj, který mele i mouku, takže si stačí za pár korun pořídit jen obilniny a namlít si ji doma - to by tedy mohlo znamenat výraznou úsporu. Navíc ten přístroj navíc údajně tu mouku i odváží a uhněte těsto, takže domácí bezlepkové pečivo je raz dva hotové :) Víte o tom někdo něco?

Petra
domácí chléb 
12.9.2012 11:51:31

dobrý den. je možné upéct chleba a pečivo pro celiaky bez toho aby člověk kupoval hotovou směs? děkuji za odpověď (nejlépe na e-mail) nejsem si jista že tuto stránku podruhé najdu :-(

Terezie []
kartičky do zahraničí pro celiaky 
24.6.2010 1:02:04

dobry den potrebuji radu,slyselajsem o tzv.specialnich kartickach pro celiaky,ktere mohou vyuzit pri navsteve restauraci v zahranici.ma byt na nich popis nemoci a pripravy jidla,kde bych je mohla sehnat?diky moc za odpovedi

lucie []
Re: Housky nebo rohlíky? 
29.11.2009 2:07:28

Právě pro tyto účely jsou určeny Kursy bezlepkového vaření a pečení, které provozujeme. Mimochodem, pečení různých druhů chlebů, stejně tak jako pečení rohlíků, je stálým evergreenem. Bližší informace získáte v Poradně pro celiaky nebo na e-mailu poradna@celiac.cz .

Tým pracovníků Poradny pro celiaky
Housky či rohlíky? 
6.11.2009 17:02:01

Zdravím všechny, kterým coeliakie znepříjemňuje život!!! Dietu vařím a peču už 28 let, ale dosud se mi nepodařilo upéct byť jen něco podobného housce nebo rohlíku. Když už, tak jakmile to vystydlo, ztvrdlo to jako beton. Nemáte někdo nějakou radu? Ale prosím osvědčenou, protože mé srdce potom pláče, když musím vyhodit výrobek z mouky, které kilo stojí stovku! (Jak mi řekl doktor při diagnoze - není to smrtelné ale nadosmrti vám to bude znepříjemňovat život. Bože, jakou on měl pravdu!)

Alena []
Re: Kvasnice (droždí) 
19.10.2009 16:13:34

Dobrý den. Droždí by obecně mělo být v pořádku. Na bezlepkovost byly otestovány tyto značky: ze sušených - od dr. Oetkera a Saf Instant (s vlaštovkou), z čerstvých kostek - zn. Noli, Fala, Čerstvé. A všechny normám pro bezlepkovou dietu vyhověly.

Tým pracovníků Poradny pro celiaky
Re: Recept na dobrý chléb 
19.10.2009 16:07:00

Kontaktujte Sdružení celiaků ČR na mailu info@celiac.cz, s upečením chleba Vám jistě rádi pomohou. Pořádají kursy pečení, kde si můžete vyzkoušet upéct (i ochutnat) různé druhy chlebů.

Tým pracovníků Poradny pro celiaky
Re: Éčka 
19.10.2009 15:59:29

Dobrý den. Éčka si můžete stáhnout zde: http://www.celiac.cz/default.aspx?article=44 . Kartičku s éčky v praktické velikosti Vám můžeme poslat i poštou. V tom případě je třeba sdělit nám Vaši adresu na mail: info@celiac.cz .

Tým pracovníků Poradny pro celiaky
[bez nadpisu] 
8.10.2009 11:07:30

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, jaké mám používat kvasnice pro bezlepkovou dietu,jestli mohou být sušené všechny a nebo i na váhu.Nevím zda by mohli obsahovat lepek některé značky či nikoliv.

Renata Smažáková []
Povolené éčka 
28.8.2009 14:10:48

Prosím o zaslání tabulky s povolenými "éčky" pro bezlepkovou dietu. Děkuji.

Irena []
Éčka 
1.8.2009 14:58:37

Prosím o zaslání éček obsahujících lepek.Děkuji.

Iveta []
[bez nadpisu] 
22.5.2009 16:40:49

DOBRY DEN .PROSIM VAS O ZASLANI TABULKY VSECH E-ČEK OBSAHUJICI LEPEK.PROSIM O RECEP NA DOBRY CHLEB.MUJ SYN 4.MESICE VALCI S CELIAKII A NEMUZEME PRIJIT NA DOBRY CHLEBIK.PROSIM PORADTE .DEKUJI .KREDBOVA

[anonymní návštěvník]
kde kupim v CR lacnejsie bezlepkovu muku?prosim o pomoc.dekuji. 
23.2.2009 21:52:31

kde kupim v CR lacnejsie bezlepkovu muku?prosim o pomoc.dekuji.

dodi []
Muka 
13.12.2008 12:08:25

Ahojte,som zo Slovenska a tu mam dost problem zohnat muku s nazvom Jizerka.Poznate ju?Potrebujem poradit ci ju predavaju u Vas v ceskych lekarnach na recept.Dakujem:)

Evka []
Re: Ěčka 
8.12.2008 17:29:15

Seznam zaručeně bezlepkových éček najdete na tomto odkazu: http://www.celiac.cz/default.aspx?article=44 .

Tým pracovníků Poradny pro celiaky
[bez nadpisu] 
20.10.2008 9:45:38

Dobrý deň, ja by som Vás tiež chcela poprosiť o zaslanie zoznamu nevhodných "éčiek" pre celiatikov. Vopred veľmi pekne ďakujem.

[anonymní návštěvník] []
[bez nadpisu] 
30.9.2008 21:04:20

Dobrý den,také prosím o zaslání seznamu E-ček,která obsahují lepek.Předem děkuji.

[anonymní návštěvník] []
É-čka nevhodné pre celiatikov. 
18.6.2007 21:39:38

Má niekto z Vás zoznam é-čiek NEVHODNYCH PRE CELIATIKOV? Ak áno veľmi ocenim Vašu ochotu ak mi ho zašlete na maila. Prosim posielajte len overené info. Vopred vsetkým velmi pekne dakujem.

Erika J. []
pekárna na bezlepkový chléb 
28.5.2007 22:03:08

Chci koupit domácí pekárnu na pečení bezlepkového chleba,poraďte jaký typ (značka) je nejlepší, nebo napiště své zkušenosti. Díky za radu.

[anonymní návštěvník] []
svatební koláče 
25.5.2006 15:05:00

Zdravím všechny, žádám vás o radu. Nemáte někdo prosím recept na těsto, z kterého by šly upéct svatební koláče? V létě mě čeká svatba a ráda bych měla koláčky. Prosím poraďte! Díky za každý nápad. Lucka (luckabar@tiscali.cz)

Lucka []
Spam 
3.5.2006 22:13:00

Nebylo by lepší řešit předmět (obsah) sdělení než tykání? Pravdou je, že takto fungující fórum je skutečně líhní potenciálního spamu vůči každému, kdo zde svůj mail zanechá.

Ivan T. Bulla
Pro antispamra 
9.4.2006 20:52:00

Odkdy si tykáme?

Webmástr
Jak přijít ke spamu 
7.4.2006 22:26:00

Již několikrát jsem upozorňoval autora tohoto webu, že je zde pastva pro lidi, kteří odesílají nevyžádanou poštu. Autor s tím nic neudělal.

Kdo zde uvede svůj email, nevyhne se SPAMU!!!!!!!!!

Pro webmastra: Okamžitě schovej emaily svých uživatelůůůůůůůůůůůůů!!!!!!!!!!!!!!

antispamer
Dozaz 
26.3.2006 19:56:00

Dobrý den.Chci vás poprosit o zaslání seznamu všech E -ček, které obsahují lepek. Dále se chci zeptat, jestli se vyrábí bezlepkový rajský protlak. Co to znamená, když je uvedeno od výrobce ve složení, že výrobek může obsahovat stopy glutanu. Jaká je nejvíce osvědčená pekárna na bezlepkový chleba? Předem děkuji za odpověď.

Iva Bradová []
Nový obchod 
3.3.2006 0:08:00

Dneska jsem dostala do ruky letáček, že na Praze 5 v Plzeňské 193 otevírají nový obchod kde prý budou mít úplně všechno bez lepku. Jo, a v úterý 7.3.2006 tam budou mít ochutnávku, tak se tam jdu juknout! Zatím ahojjjj !!!!!

martina
Recept na BLP chleba 
25.12.2005 12:05:00

Dobrý den,

byl bych vděčný každému, kdo mi na uvedenou e-mailovou adresu zašle recept na BLP chleba modifikovaný pro pekárnu ETA Harmony. K dispozici mám koupenou chlebovou směs od výrobce Paleta. Předem díky za rady podepřené vlastní zkušeností.

S podravem

začínající pekař Tomáš

Tomáš []
ETA domácí pekárny 
19.11.2005 17:46:00

Dobrý den. Potřebuji zakoupit pro syna domácí pekárnu na pečení bezlepkového chleba a rozhoduji se mezi typy ETA 0149 Siesta a ETA 2149 Harmony. Nevíte, jaký je mezi nimi rozdíl a zda-li jsou oba typy vhodné pro bezlepkové pečení? Děkuji

M.Matoušek []
"E" 
19.11.2005 17:42:00

Dobrý den. Rovněž prosím o zaslání seznamu E-ček, která obsahují lepek. Mnohokrát děkuji.

M.Matoušek []
E - čka 
26.9.2005 12:31:00

Dobrý den.Prosím Vás o zaslaní tabulky všech E-ček obsahujicích lepek. Děkuji

Šrom Petr []
Hľadám 
21.7.2004 9:23:00

Prosím o radu. Idem do Vašej krásnej krajiny na dovolenku za 3 dni a hľadám zoznam celiatických predajní hlavne vo Východočeskom, Juhočeskom a Juhomoravskom kraji. Ak by ste boli takí láskaví a ak to bude možné zaslali mi uvedený zoznam. Za ochotu veľmi pekne ďakujem.

S pozdravom Miroslav

Miroslav []
"Ečka" 
11.3.2004 10:20:00

I já Vás prosím o seznam "éček" nevhodných pro celiakáře. Děkuji Petra Holasova, holasova@centrum.cz

Petra Holasová []
poděkování 
29.9.2003 19:58:00

Chtěla bych poděkovat všem kteří mi zaslali radu nebo recept na upečení bezlepkového chleba,díky Vám má má dcera denně opravdu chutný chléb,jelikož receptů přišlo hodně děkuji touto cestou všem.

Jarmila Figalová []
směs Vegi-Vegi 
13.9.2003 20:24:00

Výrobce Vegi-Vegi - Ing. Terézia Svátová - TEREZIA COMPANY, Na Veselí 26, 140 00 Praha 4, tel./fax. +420/2/61221277.

Sojáková []
zahraniční bezlepkové výrobky 
3.9.2003 18:58:00

Pokud máte možnost cestovat do zahaničí, doporučuji výrobky (špagety, těstoviny, různé druhy sušenek, oplatek a mnoho dalších) firmy Schär. Já je vozím dceři z Německa. http://www.schaer.com/

Dále výrobky firmy Neuform http://www.neuform.de/

Jsou velmi chutné.

Magda []
hledám telefonní číslo 
25.8.2003 12:46:00

Četla jsem o výrobku Vegi-Vegi,sušená zeleninová ochucovací směs od Ing. Terezie Svátové. Nezná někdo adresu nebo telefon? Děkuji Věra Golová

Golová []
Otevřený dopis všem celiakům ČR 
17.7.2003 21:04:00

Otevřený dopis všem celiakům ČR

Vnorovy 17.7.2003

Jmenuji se Petr Smutný. Již 22 let držím bezlepkovou dietu. Současně jsem výrobcem bezlepkové mouky a směsi na výrobu bezlepkového chleba. Jak už to bývá v obchodním světě zvykem i mé výrobky se staly terčem lživé pomluvy že nesplňují kritéria pro bezlepkovou dietu. Tyto informace jsou přesně cílené k poškození dobrého jména mé firmy a tím ovládnout trh naší konkurencí. Oč je to smutnější , že je to právě trh pro nás, kteří jsme odkázáni na tuto dietu a náš sortiment je už i tak přímo vyměřen. Sám opravdu vím o čem mluvím, neboť i já se denně s touto skutečností potýkám. Mrzí mne, že na základě lživých informací se může rozhodování o možném výběru Vašeho sortimentu ještě zúžit. Chtěl bych tímto všechny pacienty ubezpečit, že moje výrobky naprosto odpovídají normě. Při kontrole ČZPI bylo zjištěno, že bezlepková mouka obsahuje MÉNĚ než 2mg na 100g mouky lepku. Norma povoluje 10mg. Mouka, kterou vyrábím je směsí několika surovin. Jednou z nich je pšeničný škrob. Tento je pro mou výrobu speciálně vyráběn a lepek je ze škrobu vypírán. Ke každé dodávce tohoto škrobu je dodán laboratorní test na obsah lepku a další komponenty obsažené v naších moukách jsou přirozeně bezlepkové. Já sám dietu držím od svého dětství a nikdy bych si nedovolil ani sobě ani nikomu jinému doporučit nevhodný výrobek. Naše mouky dodáváme do prodejen zdravé výživy,Fakultní nemocnice nebo zájemcům rozesíláme směsi na dobírku . Bezlepkový chléb z ní pečou v mnoha pekárnách po celé naší republice. Od roku l993 až do dnešního dne jsme neměli jedinou reklamaci nebo špatné laboratorní výsledky, i při kontrole a odběrech vzorků ČSZPI. Ale naopak poděkování a blahopřání za chutnost našich výrobků od vás zákazníků dostáváme docela často.Za to Vám všem velmi děkuji.

Pokud má někdo zájem o jakoukoliv informaci s hlediska výroby bezlepkového chleba nebo jakéhokoliv sladkého pečiva, moji rodiče Vám ochotně ( co budou vědět) poradí.

Všechny Vás srdečně zdraví Petr Smutný Vinohradní 516 696 61 Vnorovy tel. 518 328 230 mob.603852087

Petr Smutný []
E - čka 
11.6.2003 8:36:00

Dobrý den.Prosím Vás o zaslaní tabulky všech E-ček obsahujicích lepek. Děkuji

Marek Šurýn []
bezlepkový chleba a pečivo 
9.6.2003 12:06:00

Informace o pekárně, která peče bezlepkový chleba a sladké pečivo. Ostrava Třebovice,pekárna Bauer, je to bývalá Prefa

Věra G. []
OVES MILK je 
27.5.2003 23:21:00

Na osobní dotaz uvedl p. Doubek z firmy ASP Slušovice, že výrobek OVES MILK splňuje současnou normu pro obsah gliadinu v potravinách pro celiaky (uvedeno i na obale). Výchozí surovina je dovážena z USA, kde je zpracovávána metodou tepelného vyluhování lepku. Tento fakt však není na obale zmíněn. Výrobek je pouze označen logem přeškrtnutého klasu, což může svádět k pochybám o oprávněnosti použití loga. Jako reakci na námitku proti nedostatku spotřebitelských informací pro celiaky uvedl p. Doubek, že zmínka o "bezlepkovosti" výrobku chybí na obale záměrně - z marketingových důvodů. Podobné informace údajně odrazují od zakoupení výrobku zdravé spotřebitele i nákupčí supermarketů. ( To jsou paradoxy...) Firma však chystá v současnosti změnu koncepce obalu a uvedené připomínky vezme též v úvahu. Doufejme, že již brzy nebude uvedení pro nás tak zásadních informací záležet jen na dobré vůli výrobce nebo dovozce, ale bude pro ně povinností.

Naďa Švihlová []
OVES MILK 
4.4.2003 21:21:00

Upozorňuji všechny celiaky na chybné označení výrobku OVES MILK firmy asp Slusovice, který je na obalu označen logem přeškrtnutého klasu, ačkoliv toto je vzhledem k použitým surovinám naprosto nesmyslné. Nejsem si jistá, zda se totéž netýká i dalších výrobků z produkce uvedené firmy.

N.Švihlová, Přeštice

Naďa Švihlová []
celiatici-spojte se! 
19.2.2003 16:52:00

Zdravím všechny celiatiky a ráda bych vás touto cestou chtěla upozornit na http://www.hellweb.jinak.cz. Vřele doporučuji si zde otevřít diskuzi o celiakii. Sami se přesvědčíte, jak se některé věci mají. Kromě diskuze o celiakii, která se zde velice zajímavým způsobem rozpoutala, tu najdete i spoustu jiných užitečných informací, včetně receptů, rad, je zde i seznam "Éček". Doporučuji též http://www.celiakia.sk To jsou zase slovenské stránky věnované celiakii, též velice užitečné. Tedy všichni celiatici-spojte se. Eliška

Eliška []
Léky na celiakii? 
19.2.2003 15:28:00

V prosincovém čísle 2002 časopise Betynka jsem si přečetla krátký článek "S celiakií bez diety?", v němž píše MUDr Marta Šimůnková, že vědci v současnosti uvažují použít k léčbě tohoto onemocnění určitý bakteriální enzym, který rozštěpí molekulu gliadinu na neškodné fragmenty, jež nevyvolávají imunolotickou reakci, jejímž důsledkem je poškození střevní výstelky a že vyřešení všech problémů spojených s vyzkoušením nového enzymu a zahájemín výroby léku si vyžádá ještě dost času a nemalé úsilí, ale reálná naděje pro nemocné tu přece je. Kompletní zpráva vědců o tomot objevu byla zveřejněna v zářijovém číslo 2002 časopisu Science. Hledala jsem na Internetu, bohužel se mi to nepodařilo. Máte o tomto výzkumu nějaké informace? Děkuji za zprávu a zdravím všechny.

Burešová []
Léky na celiakii? 
19.2.2003 15:26:00

V prosincovém čísle 2002 časopise Betynka jsem si přečetla krátký článek "S cekuajií bez diety?", v němž píše MUDr Marta Šimůnková, že vědci v současnosti uvažují použít k léčbě tohoto onemocnění určitý bakteriální enzym, který rozštěpí molekulu gliadinu na neškodné fragmenty, jež nevyvolávají imunolotickou reakci, jejímž důsledkem je poškození střevní výstelky a že vyřešení všech problémů spojených s vyzkoušením nového enzymu a zahájemín výroby léku si vyžádá ještě dost času a nemalé úsilí, ale reálná naděje pro nemocné tu přece je. Kompletní zpráva vědců o tomot objevu byla zveřejněna v zářijovém číslo 2002 časopisu Science. Hledala jsem na Internetu, bohužel se mi to nepodařilo. Máte o tomto výzkumu nějaké informace? Děkuji za zprávu a zdravím všechny.

Burešová []
Poradíte? 
15.2.2003 15:18:00

Zakoupili jsme pekaře Béďu,ale upéct bezlepkový chléb se mi zatím nepodařilo,poradí mi někdo vyzkoušený recept?Předem děkuji.

Jarmila Figalová []
Re: Éčka 
11.2.2003 20:52:00

Stránka s éčky od anonymního pisatele, která je zkopírovaná na této stránce, byla součástí Zpravodaje našeho Sdružení vydaného v roce 1998. Bližší informace k "éčkům" jsou uvedeny v Rukověti celiaka.

Blanka Rubínová []
[bez nadpisu] 
11.2.2003 14:49:00

Našel jsem to na http://hellweb.jinak.cz/index.php?page=celiac&subpage=info&article=Exxx

Konzervační látky

Zde uvádím, výčet takzvaných "éček", které jsou pro bezlepkového člověka velmi důleľitá, protoľe kdyľ člověk čte sloľení potraviny, tak kdyľ narazí na "pąeničná mouka", tak je mu ihned jasné o co jde a ľe to nesmí, ale kdyľ narazí na E407, tak neví o čem je řeč. Jsou to kodové označení pro spousty vyrobních surovin, konzervatů... Zde je výčet těch, které můľeme, nebo pravděpodobně můľeme. Ostatní zde neuvedené zaručeně nemůľeme.

Zaručeně bezlepková :

100, 101, 102, 103, 104, 110, 120, 122, 123, 124, 129, 132, 133, 140, 141, 142, 143, 151, 153, 155, 160, 161, 162, 163, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 181, 200, 201, 202, 203, 210, 211, 212, 213, 216, 218, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 228, 234, 235, 242, 249, 250, 251, 252, 260, 261, 262, 263, 264, 270, 280, 281, 282, 283, 290, 296, 297, 300, 301, 302, 303, 304, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 315, 316, 319, 320, 321, 322, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343, 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 357, 365, 366, 367, 368, 380, 381, 385, 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 407, 409, 410, 412, 413, 414, 415, 416, 418, 420, 421, 422, 433, 435, 436, 440, 442, 444, 445, 450, 451, 452, 460, 461, 464, 465, 466, 470, 471, 472, 473, 475, 476, 477, 480, 481, 482, 491, 492, 500, 501, 503, 504, 507, 508, 509, 510, 511, 512, 514, 515, 516, 518, 519, 526, 529, 535, 536, 541, 542, 551, 552, 553, 554, 556, 558, 559, 575, 577, 578, 579, 627, 631, 635, 636, 637, 900, 901, 903, 904, 905, 920, 941, 942, 950, 951, 952, 953, 954, 955, 95b, 957, 966, 967, 1101, 1102, 1104, 1105, 1200, 1201, 1202, 1505, 1518, 1520

Mohou obsahovat stopy lepku :

150, 620, 621, 622, 623, 624, 625, 965, 1100, 1400, 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1410, 1412, 1413, 1414, 1420, 1421, 1422, 1440, 1442, 1450

[anonymní návštěvník]
E-cka 
11.2.2003 14:33:00

Prosim Vas o zaslani tabulky vsech E-cek obsahujicich lepek. Dekuji. Jitka Viergova

Jitka Viergova []
E-čka 
11.2.2003 13:30:00

Prosím, také o zaslání tabulky E-ček, popřípadě odkaz na internet. Děkuji

Miroslav Orlík []
emulgátory 
6.2.2003 22:32:00

Dobrý den ráda bych se dozvěděla více informací o emulgátorech,obsažených ve výrobcích.Pokud máte k dispozici tabulku hodnot e. ,prosím o její zaslání na mou emailovou adresu.Předem děkuji .Nashledanou.

Drmotová []

Toto je diskuse k článku.

Chovejte se tu jako doma, to znamená civilizovaně.

Příspěvky, které nesouvisí s obsahem článku, budou nemilosrdně smazány.

Stejně bude naloženo i s příspěvky urážlivými.

IP adresa, z níž byl příspěvek odeslán, je uložena spolu s příspěvkem.

 
 
  

Titulek, jakým chcete svůj příspěvek označit.

Může zůstat prázdný.

Jméno, pod kterým chcete vložit Váš příspěvek.

Může zůstat prázdné.

E-mailová adresa, na které Vás ostatní diskutující mohou oslovit.

Bude zabezpečena proti vlezlým programům na rozesílání spamu, ale může zůstat prázdná.

Rozhodně nikde nezveřejňujte adresu, na kterou nechcete v žádném případě dostat ani jediný spam.

Text Vašeho příspěvku. Kvůli němu jste zde, proto nemůže zůstat prázdný.

Nezapomeňte ale, že vše, co tu napíšete, si budou moci přečíst i naprosto neznámí lidé. Dobře proto zvažte, zda je vhodné sem vkládat podrobné informace týkající se Vás nebo Vašich blízkých.

Značky HTML budou považovány za součást textu, používání diakritiky je žádoucí.

Kvůli vandalským programům, které zahlcují internetové diskuse spamem, musíme ověřit, že příspěvek napsal živý člověk a ne počítač.

Text se musí přesně shodovat s textem na obrázku.

Pro zobrazení náhledu příspěvku není nutný.