(nepřihlášený uživatel) [přihlásit] [zaregistrovat]
úterý, 19. září 2017
Svátek má
Zita
P. O. Box 20, 252 63 Roztoky
info@celiac.cz

Z obsahů Zpravodajů 2011

Zpravodaj, číslo 2011/1

V novém Zpravodaji se můžete dočíst o tom, kdy je nejvhodnější doba pro zavádění lepku do potravy. Nechybí ani ohlédnutí za valnou hromadou. Dozvíte se o výborných zkušenostech s bezlepkovým stravováním v blízkém Rakousku. Upozorníme vás na nové bezlepkové výrobky a dozvíte se o užitečnosti vlákniny v jídelníčku celiaka. Pochopitelně nechybí ani tolik oblíbené recepty, tentokrát tematicky zaměřené právě na vlákninu. Přílohou Zpravodaje je tradiční seznam potravin, testovaných na obsah lepku v roce 2010 a v I. pololetí 2011. Tak dobré počtení!

Zveřejněno 30. září 2011 v rubrice [Zpravodaj]